Je Santa pak bestellen en afhalen

De Santa Run loop je natuurlijk in zo’n knalrode outfit inclusief wapperende baard. Je kunt je Santa pak online bestellen (tot uiterlijk 21 december 2017 om 17:00) via het digitaal inschrijven, daarna (vanaf maandag 10 december) kun je je pak afhalen bij de Harmonie.

Je kunt je Santa pak ook in Leeuwarden kopen bij:
– Boekhandel van der Velde, Nieuwestad 57-59
– Van der Kam Herenmode, Ruiterskwartier 8
– Running Center, Nieuwestad 26

GRATIS lot!
Bij aankoop van elk Santa pak krijg je een lot cadeau. Hiermee kun je mooie prijzen winnen tijdens de afterparty in de Harmonie.

Kosten Santa pak
– Kinderen € 8,50 per stuk
– Volwassenen € 12,50 per stuk.

Verkleden
Op de dag van de Santa Run mag je verkleed in je pak naar het Zaailand komen. Eventueel kun je je ook in de Harmonie verkleden en daarna naar het Zaailand lopen.

Nodig je vrienden uit
Met deze spontane uitnodiging trek je iedereen over de streep! Open hier de uitnodiging en stuur deze door direct naar je familie, vrienden, collega’s en kennissen.