Goede doel

Opbrengst Santarun 2019 naar de Stichting Stoereloer

Alles draait bij de Santa Run om plezier en een relaxte kerstvakantie sfeer. Maar ontspanning en vakantie zijn helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld voor kinderen die opgroeien in een achterstand situatie.  Dit jaar gaat daarom de opbrengst van de Santa Run naar Stichting Stoereloer.

Deze organisatie biedt laagdrempelige creatieve projectweken in de zomervakantie met als doel het op duurzame wijze levend houden van ambachten, het doorgeven van kennis en artistieke vaardigheden rondom ambachten van oud op jong én het verbinden van kinderen en ouderen, vrijwilligers, scholen, organisaties in de wijk en erfgoedinstellingen.

Als loper van het rode legioen heb je dus niet alleen een super gezellige middag. Ook maak je een prachtig kerstgebaar naar je medemensen. Dát is pas STOER! Schrijf je nu in