Home-oud

Stap in de schoenen van Santa voor het goede doel!

Op zaterdagmiddag 22 december a.s. vindt alweer de vijfde editie plaats van de Santa Run in Leeuwarden. Dat betekent feest! De Santa Run is een 2,5 km lange fun run dwars door de binnenstad. Deelnemen is niet alleen pret voor jong en oud. Bovendien gaat de opbrengst naar een goed doel. Stap daarom ook in de schoenen van Santa. Loop de run met vrienden, collega’s of je gezin. Of maak er in je eentje een knotsgek looprondje van. Strik alvast je veters en schrijf je nu in!

Een doldwaze en heel relaxte loop

De Santa Run is een feestje voor het hele gezin. Hardlopen mag, wandelen is ook prima. Zolang jij verkleed als Santa je beste humeur maar laat zien. Doe om 13:30 uur gezellig mee aan de warming-up op het Zaailand. En stort je na afloop van de Santa Run direct op de afterparty in De Harmonie. Tijdens dit speciale lustrumfeest zijn er allerlei optredens, een verloting, kinderactiviteiten en veel meer. Klaar voor de start? Schrijf je nu in!

Nodig je vrienden uit

Met deze spontane uitnodiging trek je iedereen over de streep! Open hier de uitnodiging en stuur deze door direct naar je familie, vrienden, collega’s en kennissen.